The Fifteen Keys Hotel

300+ ReviewsToon prijzen

The Fifteen Keys Hotel

Overnacht je liever in een knus designhotel dan in een groot hotel waar het wemelt van de toeristen? Dan is The Fifteen Keys Hotel in Rome de perfecte place to stay. Het karakteristieke pand werd in 2015 omgebouwd tot hotel en beschikt over slechts 15 kamers. De locatie is perfect: een rustige zijstraat van de centrale Via Cavour, niet ver van de Basiliek van Santa Maria Maggiore. Loop je nog iets verder door dan kom je in het levendige uitgaansgebied rond het station Roma Termini. Hier kun je ook de metro nemen om toeristische attracties die wat verder weg liggen te bezoeken.

https://www.youtube.com/watch?v=xCwqgAEDcSc

Elk van de 15 kamers van The Fifteen Keys Hotel is uniek. Laat je verrassen door de bijzondere kleurstellingen, terwijl de stenen van het oude gebouw soms plotseling tevoorschijn komen. Wat de kamers gemeen hebben zijn de klassieke houten vloeren en de ruimte. Zelfs de kleinste kamer is maar liefst 20 vierkante meter. Vanuit de grote ramen heb je uitzicht op de binnenplaats of over de daken van Rome. Een verademing is dat dat ook de meeste badkamers van The Fifteen Keys Hotel over een raam beschikken, in tegenstelling tot veel andere moderne hotels.

Hoewel Fifteen Keys dus maar een klein boetiekhotel is, zijn er toch tal van voorzieningen die je verblijf aangenaam maken. Er is bijvoorbeeld een kleine lobby die nog het meest lijkt op een gezellig ingerichte huiskamer. Iets groter is de bar, die samen met de ontbijtzaal overgaat in de binnenplaats waar je tijdens de warme maanden van het jaar heerlijk kunt zitten. Vriendelijk personeel is elk uur van de dag aanwezig, evenals gratis draadloos internet in het hele hotel. Een leuk detail tenslotte zijn de fietsen van The Fifteen Keys Hotel die je kunt gebruiken om Rome te ontdekken. Wees wel op je hoede in het chaotische Italiaanse verkeer!

Via Urbana 6-7, Rione Monti, 00184 Rome, Italië
Hotel in Rome » 4 sterren » The Fifteen Keys Hotel