Babuino 181

Babuino 181 is een klein luxehotel in èèn van de leukste delen van het Romeinse centrum. Het ligt aan de Via del Babuino, op slechts een steenworp afstand van de Piazza del Popolo. In de omgeving vind je honderden leuke boetiekjes en restaurants. De Via del Corso, Spaanse trappen en Villa Borghese liggen eveneens op loopafstand, net als metrostation Spagna. Kortom: ga je naar Rome om te winkelen of om de toeristische hoogtepunten te bezoeken, dan is de locatie van Babuino 181 ideaal!

https://www.youtube.com/watch?v=WhyVsNSONjE

Behalve de elegante omgeving, is Babuino 181 zelf ook de moeite waard. De kamers zijn intiem en warm ingericht. Hierdoor voelt het eerder aan als een gezellig huis dan als een hotel. Verwacht veel hout, marmeren badkamers en eigentijdse bekleding van het Italiaanse merk Frette. Daarnaast ontbreken moderne voorzieningen zoals airconditioning, gratis wifi en een Nespresso-apparaat natuurlijk ook niet. Ben je met een groep van meer dan twee personen, of wil je net even wat meer ruimte? Kijk dan naar èèn van de bijzonder comfortabele suites van Babuino 181. Veel kamers en suites van het hotel bieden uitzicht op de historische straat waar het hotel aan gelegen is.

Een andere belangrijke reden om voor Babuino 181 te kiezen is de uitstekende service. Zo kan het personeel je kledingboetiekjes en andere leuke winkels aanraden, of een tafel in een restuarant voor je reserveren. Op het dakterras van het hotel kun je trouwens terecht voor een heerlijk ontbijt, waarbij je de lokale kaas, het verse fruit en de heerlijke, ter plaatse gemaakte hapjes niet moet missen. ’s Avonds kun je op hetzelfde dakterras genieten van een drankje en heb je een mooi uitzicht op de omliggende gebouwen.

Via Del Babuino 181, Spagna, 00187 Rome, Italië
Hotel in Rome » 3 sterren » Babuino 181