Relais Trevi 95 Boutique Hotel

800+ ReviewsToon prijzen

Relais Trevi 95 Boutique Hotel

Overnachten in een saai hotel zoals je ze overal ter wereld vindt past natuurlijk niet bij een stedentrip naar Rome. In plaats daarvan is het Italiaanse Relais Trevi 95 Boutique Hotel een absolute aanrader. Dit hotel – waar geen kamer hetzelfde is – bevindt zich dichtbij de beroemde Trevifontein. Het Quirinaalpaleis – waar de Italiaanse president woont – is een andere toeristische bezienswaardigheid en staat tegenover het hotel.

Verder vind je in de altijd gezellig omringende straten talloze eetgelegenheden en winkels van populaire merken zoals Prada, Versace en Gucci. Ook om te shoppen in Rome is het Relais Trevi 95 Boutique Hotel dus een uitstekende keuze!

Doordat het hotel gevestigd is in een zeer oud gebouw zijn de kamers allemaal net even anders van vorm. Hier is leuk op ingespeeld door de kamers ook allemaal uniek in te richten. Zo kan het zijn dat je een kamer krijgt met een oud houten plafond, strakke witte muren en een elegant balkon, terwijl andere kamers juist weer warme patronen op de muur hebben. Wel telkens hetzelfde zijn de fijne bedden, airconditioning, gratis wifi en een grote televisie aan de muur. Goed om te weten is nog dat de kamers zorgvuldig geïsoleerd zijn en recent gerenoveerd.

Bij zo’n uniek designhotel, dat niet tot een grote keten behoort, verwacht je persoonlijke aandacht van het personeel. Hier stelt het Relais Trevi 95 gelukkig niet teleur. Zo word je bij het vliegveld opgehaald als je daar behoefte aan hebt en kan het personeel champagne en chocola op je kamer regelen. Een gids om je tijdens je ontdekkingstocht door Rome te begeleiden is ook geen probleem. In het hotel vind je verder nog een ontbijtzaal waar je heerlijk kunt ontbijten. Wil je even ontspannen? Bezoek dan het dakterras met een bar, comfortabele ligstoelen in de zon en uitzicht over de daken van Rome.

Via Del Lavatore 95, Trevi, 00187 Rome, Italië
Hotel in Rome » 4 sterren » Relais Trevi 95 Boutique Hotel