Quirinale Luxury Rooms

550+ ReviewsToon prijzen

Quirinale Luxury Rooms

Veel reizigers op zoek naar rust verblijven liever niet in grote hotels met vele verdiepingen en honderden gasten. Quirinale Luxury Rooms in Rome speelt hier handig op in. Dit is een klein en luxe designhotel met piekfijn ingerichte kamers. Doordat het gevestigd is in een oud gebouw midden in de oude stad heb je écht het gevoel van een eigen plek in Rome.

De service tijdens je verblijf in Quirinale Luxury Rooms is erg goed en heel persoonlijk. Zo helpt het personeel je met het boeken van restaurants en theatervoorstellingen, of zelfs met het reserveren van een rondleiding door Rome met een archeoloog. Verder kun je een assistent meekrijgen die je helpt bij het winkelen en natuurlijk veel tips voor je heeft. Champagne en rozen op de kamer, een limousine, huurauto of Segway voor de deur? Ook geen enkel probleem.

De kamers kenmerken zich door dezelfde persoonlijke benadering. Elke kamer van Quirinale Luxury Rooms is namelijk uniek ingericht. Wel heb je in iedere kamer de beschikking over een groot en zacht bed, een ruime kledingkast, mooie stenen vloeren en een luxueuze badkamer met talloze toiletartikelen. Voorzieningen zoals een tv, gratis wifi, een schrijftafel en een Nespresso-machine zijn ook standaard aanwezig. De kamers zijn niet klein, maar heb je behoefte aan meer ruimte ga dan voor een van de suites van maar liefst 40 vierkante meter.

Rome kent een overdaad aan fascinerende bezienswaardigheden en enkele van de bekendste zijn op loopafstand van het hotel. Het Forum van Trajanus en de bijhorende markten liggen bijvoorbeeld aan de andere kant van de straat, terwijl het het Forum Romanum, de Capitolijnse Musea en het Monument van Victor Emanuel II slechts enkele minuten verder liggen. Goed eten en winkelen is tenslotte ook mogelijk in de nauwe historische straten meteen rondom de Quirinale Luxury Rooms.

Via XXIV Maggio 51, Trevi, 00187 Rome, Italië
Hotel in Rome » 3 sterren » Quirinale Luxury Rooms